Rejs med EF under COVID-19

Udlev din drøm i 2021

Lad ikke COVID-19 stoppe din drøm om at komme på udveksling.

Vi har denne sommer sendt et fuldt hold af studerende til USA, Storbritannien og Irland til deres udvekslingsophold i skoleåret 2021/2022 . Vi accepterer nye studerende til vores program hver dag og vores teams på alle destinationerne er i fuld gang med at placere vores elever med interesserede værtsfamilier til det kommende 2022/2023 år. Se hvordan vores organisation forholder sig i forhold til Covid-19 ved at se "Ofte stillede spørgsmål" nedenfor.

Informationsmøde

Hvordan kører EF udvekslingsprogrammet under COVID-19?

Vi er dedikeret til at levere et udvekslingsprogram af høj kvalitet for alle vores elever samtidig med, at vi følger retningslinjer og vejledninger, der er bygget på erfaringer som vi og helbredorganisationer, regeringer og lokalsamfund har gjort sig over pandemiens levetid. Over den kommende periode vil der kommer nye situationer og retningslinjer, og vil vil sørge for, at vores program tilpasser sig disse.

Informationsmøde

Hvordan er det at være på udveksling lige nu?

Følg vores elever → @efexchangeyear

Sofia i USA

Jeg er så glad for at EF gjorde det muligt for os at rejse det her semester til USA. Det var ikke fedt at rejse med maske, men det var stadig okay. Det var svært ikke, at kunne kramme dem derhjemme farvel før jeg rejste, men jeg har på ingen måde fortrudt at tage afsted. Bare her på de første par uger føler jeg, at jeg allerede har oplevet så mange nye ting, som jeg ellers ikkke ville have haft muligheden for.

Alec i USA

Jeg ville virkelig, VIRKELIG gerne afsted på udveksling, også lang tid før jeg faktisk rejste. Planen var egentlig at jeg skulle have været afsted i et helt år men pga. COVID kunne jeg ikke rejse før december. I sidste ende er jeg virkelig glad for, at jeg var en af dem der valgte at blive på programmet, for selvom COVID ikke er slut har det været en helt fantastisk oplevelse.

Terezia i Storbritannien

Jeg nyder tiden sammen med min værtsfamilie og værtssøster. Vi har et mix af hjemmeundervisning og fysisk undervisning. Jeg er på skolen hveranden uge. Selvom situationen er anderledes end forventet, har jeg allerede fået rigtig mange venner!

Bernhard i Storbritannien

Jeg er så glad og stolt over at jeg valgte og tage på udveksling trods pandemien. Jeg kan stadig opleve de ting, jeg havde set allermest frem til. For mig var hele oplevelsen ved at flytte til et andet land og møde nye kulture, det vigtigste. Og det kan jeg stadig!

Giacomina i Irland

Jeg er så glad for Irland. Corona sitautionen er ikke den bedste, men min high school oplevelse er perfekt. Jeg har ikke fortrudt of tage på udveksling og indtil videre har det været fantastisk!

Cecilia i Irland

Hvis jeg ikke tog på udveksling, ville jeg ikke have mødt min dejlige værtsfamilie, fået nye irske og internationale venner. Dette har givet mig muligheden for at blive mere udadvendt, kreativ og ansvarsbevidst.

Føl dig tryg med Erika

Situationen i verden ændrer sig hele tiden og vi tilpasser vores rutiner og vejledninger i henhold til dette. Vi tilbyder altid feksible rejse og studiemuligheder når situationen ændrer sig. Vores partnere hos Erika syge- og rejsedækning inkludere kompensation for medicinske udgifter mens du er i udlandet, også COVID-19 relateret. Har du derfor brug for at se en læge eller tage en test mens du er i udlandet kan du gøre dette og føle dig tryg.

Stol på EF når du rejser med os

40 års erfaring

Siden 1979 er EF vokset til en af verdens største udvekslingsorganisationer med over 500.000 deltagere. Vi har derfor erfaringen og den nødvændige viden til at gøre udveksling til en success.

Ét stort team

Hos EF håndterer vi alle dele af udveksling selv, fra forberedelse og matching mellem elever og værtsfamilier til støtten i løbet af året. Vi bruger ikke eksterne organisationer – EF har det fulde ansvar mens du er på udveksling.

24 timers netværk

Som elev kan du føle dig tryg med 24 timers supportnetværk som vi har opbygget og udviklet gennem vores mange års erfaringer. Både vores kollegaer i værtslandene og os på det danske team er tilgængelige hvis det bliver nødvændigt.

Størst udvalg

Vi har vedligeholdt vores store netværk af godkendte og udvalgte værtsfamilier. Dette netværk giver os derfor bedre muligheder for, at finde dig den rette værtsfamilie og skole ud fra dine interesser, akademiske mål og personlighed.

Vi er her for at vejlede dig!

Vores kontorer er åbne og forsætter med at hjælpe dig på vej mod dit udvekslingseventyr. Hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer så vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at give dig en afklaring.

Kontakt os