EF Pro Cycling

EF Education First er trådt ind i verden for professionel cykling ved at sponsorere et UCI WorldTour team – officielt kendt som EF Education First Pro Cycling.

Holdet er blevet jagtet af fans i Tokyo's gader, og heppet på til berømte cykelløb som Tour de France. I 2018, da én af holdets sponsorer droppede deres aftale med holdet, tydede det på at det skotskternede hold havde kørt sit sidste løb. Men holdet gav ikke op! Gennem brug af crowdfunding, den kæmpe støtte fra fans verden over og deres #SaveArgyle kampagne, fik EF øjnene op for det fantastiske team. Ikke lang tid efter, blev de en del af EF's familie af virksomheder.

"Vi er blevet rørt at den fantastiske måde hvorpå cykling har bragt mennesker med forskellige baggrunde sammen, på en fredelig, sjov og venlig måde, og samtidig opnået ekstraordinære resultater", fortæller Edward Hult, CEO EF Education First North America. "Det passer perfekt med EF's mission om at åbne verden gennem uddannelse, samt vores ønske om at bringe forskellige kulturer sammen."

Holdet består nu af 25 cyklister fra 13 lande, som konkurrerer på højeste niveau. Holdet cykler 240 dage om året, i mere end 50 forskellige løb. I 2018 rejser holdet hele verden rundt – fra Mellemøsten til Schweiz, Colombia, U.S.A., Kina – og nærmest alle lande imellem.

Cykling er en ægte team-sport, præget utrolig meget af strategisk tænkning. Hele holdet kæmper sammen om at komme op på vinderpodiet, ved at deltage i cykelløb fra en dag til tre uger ad gangen. Ved hjælp af støtte fra sine holdkammerater, vandt holdets Colombianske rytter, Rigoberto "Rigo" Urán, en andenplads til Tour de France 2017. I 2018 kæmper han igen for at vinde, og selvfølgelig vil holdet bakke ham op hele vejen.

"Jeg tror virkelig på det EF prøver at opnå," udtaler holdets rytter Alex Howes. "Uden at rejse og lære om forskellige kulturer, ville vi ikke opnå den empati og forståelse som er nødvendig for at opnå en bedre og mere tryg verden."

Det er ikke kun holdets flotte resultater der inspirere os, men også deres styrke, holdånd og passion for det de laver. De er fantastiske individer med hver deres enestående historie, og vi kan ikke vente med at dele deres "intet er umuligt" – attitude med jer. Henover sæsonen rejser de rundt i verden, udforsker fremmede kulturer, lærer at kommunikere med hinanden på forskellige sprog, og undervejs åbnes deres (og vores) verden en smule mere.

Følg holdet imens de cykler verden rundt:

https://www.facebook.com/RideArgyle/
https://www.instagram.com/rideargyle/
https://twitter.com/ride_argyle/