The World Leader in
International Education

Engelsk undervisning

Engelsk undervisning

Få engelsk undervisning i udlandet med EF.
Ta’ til England, USA, Canada, Malta, Australien eller Irland med EF Sprogrejser! Med EF får du en travl hverdag med sproglektioner og spændende aktiviteter, som du deler med venner fra hele verden. EFs unikke sæt af undervisningsmaterialer og bøger er skrevet af kendte eksperter inden for sprogundervisning. Materialet som bruges i vores engelsk undervisning bliver gennemgået og opdateret hvert eneste år for at reducere risikoen for gentagelser af hvad du allerede har lært i skolen!

Vi tilbyder engelsk undervisning, som passer til både nybegyndere og øvede. Det er vigtig at påpege at man på vores engelsk kurser vil fokusere på de aktiviteter og udflugter som du har været på, hvilket vil hjælpe dig med at lære mere om lokale kulturer og normer i det område, du befinder dig i. Den bedste måde at lære sprog på er, at komme til udlandet og lære sproget flydende. Samtidig vil dette give dig en masse nye venner og minder for livet. Med mere end 50 års erfaring inden for sprogkurser og sprog, er det ingen tilfældighed, at EFs kurser er godkendt og certificeret af verdens førende sprogudvalg. Så grib chancen og tag på en spændende sprogrejse med EF. 

Selvfølgelig tilbyder vi hos EF mere end blot engelsk undervisning. Du kan bl.a. lære fransk i Frankrig, japansk i Tokyo, tysk i Tyskland eller hvorfor ikke lære spansk i Spanien eller Costa Rica. Uanset hvilken destination, du vælger, vil du få "the time of your life", mens du lærer et sprog med EF. Bestil en gratis brochure i dag!

Kan du slet ikke vente med at komme igang? Så læse vores blog med tips, og Lær engelsk endnu hurtigere!

50 ÅRS ERFARING

Siden 1965 har EF sat standarden for sproglæring i udlandet. Vores konstante engagement til innovation, kvalitet og sikkerhed sikret os tilliden hos verdens mest respekterede organisationer.

50
års erfaring med international uddannelse
26
akkrediteringer og udmærkelser fra internationale organisationer
400+
skoler og kontorer verden over
Akkreditationer, godkendelser, partnerskaber:

Gratis brochure

Læs mere om vores programmer og bestil gratis brochurer - du får dem både med posten og på mail.

Når du bestiller en brochure giver vi dig desuden et kald for at besvare eventuelle spørgsmål om vores programmer.