Vores programmer
Filtrer

Udvekslingsstudent i Canada

Find ud af hvorfor så mange ønsker at blive udvekslingsstudent i Canada hvert år. Dette kæmpestore land tager imod studerende fra hele verden. Uanset om du bare tilbringer din ferie i landet, eller du sætter tid af til en længere periode som udvekslingsstudent i Canada, så har vi rigtig mange muligheder at vælge mellem.

Find et program der passer til din alder

Udvekslingsstudent i Canada

Som udvekslingsstudent i Canada vil du møde andre studerende fra hele verden, og lære at der er meget mere ved Canada end koldt vejr og ishockey. Øv dit engelsk i Toronto og Vancouver med korte og lange programmer for studerende med masser af muligheder, så som frivilligt arbejde, programmer målrettet mod universitetet og valgfag. Find dig selv tom for ord, når du ser Niagara Falls tæt på første gang. Vælg et ophold som udvekslingsstudent i Canada, og oplev selv hvorfor Canada er verdenskendt for sine venlige befolkning, livlige blanding af kulturer og forbløffende natur-skønhed.

Oplev Canadas storhed og variation

Canada er det næststørste land på Jorden. Det rækker fra det kolde Nordatlanten i øst til det blå Stillehav i vest. Som udvekslingsstudent i Canada vil du opleve variationen i det kæmpestore land. De som elsker byens kultur, vil nyde det vibrerende Toronto eller trendy Vancouver. Historie-studerende kan slide deres sko op med at trave i det historiske Old Quebec City, fødestedet for fransk kultur i Nordamerika. Hvis du foretrækker store åbne vidder og naturens vidundere, så sæt tid af, som udvekslingsstudent i Canada, til at besøge Banff National Park eller prøv at få et glimt af nordlyset, som gnistrene farver over nattehimlen.