Vores programmer
Filtrer

Uddannelse i Los Angeles

Los Angeles er den største by på USA's vestkyst. Hvis du elsker bylivet, så er en uddannelse i Los Angeles lige hvad du har ledt efter. Under dit ophold i Los Angeles, vil du blive mere flydende i engelsk og få nye venner, mens du nyder solskinnet.

Find et program der passer til din alder

Uddannelse i Los Angeles

Los Angeles er en by, der i bogstaveligeste forstand har det hele. Fra verdensklasse strande til verdensklasse kunst. Byen er hjemsted for flere atraktioner end du kan tælle. Tag en engelsk uddannelse i Los Angeles og oplev byen, alle har hørt om, men kun få kender. På sprogskolen vil du lære engelsk i små hold sammen med studerende fra hele verden. Med moderne undervisningsmetoder, fokus på det talte sprog og tid og plads til individuelle behov, vil en uddannelse i Los Angeles transformere dit engelske. Du vil vende hjem med nye kundskaber og lyst til at lære endnu mere.

Vaskeægte amerikansk kultur

Har du svært ved at forestille dig, at det kan være sjovt at studere? Så tag en uddannelse i Los Angeles på vores sprogskole. Byen er hjemsted for et mix af folk fra hele verden, og er – som vi alle ved - hele verdens centrum, når det kommer til underholdningsindustrien. Med alt fra smukke sandstrande til neglebidende forlystelsesparker er der noget tage sig til for enhver smag og ethvert budget. Mød studerende fra byens mange universiteter. Hold udkig efter de rige og berømte, når du bevæger dig rundt i byen. Se de nyeste film måneder før dine venner derhjemme. Tag på weekendtur til Las Vegas, hvor formuer vindes og tabes i et væk. Få din helt personlige uddannelse i Los Angeles og lær engelsk samt et unikt indblik i amerikansk massekultur.