Vores programmer
Filtrer

Studer fransk

Vil du forbedre dit franske på rekordtid? Studer fransk med os i Frankrig. Dér er det hele meget nemmere. Uanset om det er din drøm at bo i Frankrig, eller du blot er ude efter en smagsprøve på parisisk charme og elegance, har vi programmet til dig. Studer fransk og få en oplevelse for livet!

Find et program der passer til din alder

Studer fransk

Studer fransk i Frankrig og få meget mere med hjem end blot gode sprogfærdigheder. Paris er sofistikeret og elegant. Her kan du fordybe dig i verdensberømt kunst og kultur, spadsere ad brede boulevarder og shoppe i verdenskendte modeforretninger. Ved Rivieraen i Nice kan du tilbringe eftermiddagene på stranden og svømme i det varme Middelhav. Studer fransk her og promener under palmerne med det klare, blå hav på den ene hånd og luksushotellerne på den anden. Cotê d'Azur er afslappet elegance på bedste franske vis.

Fransk - et intellektuelt verdenssprog

I et par hundreder år var fransk det foretrukne sprog for Europas overklasse. På tværs af kontinentet tiltalte de kongelige, de adelige og de interlektuelle hinanden på fransk. At tale og skrive fransk var tegn på god uddannelse. I dag er franske stadig et vigtigt verdenssprog og stadig synonymt med god stil og dannelse. Studer fransk og skil dig ud fra mængden. Studer fransk og bliv klar til en international karriere.

Browse for mest populære destinationer