Vores programmer
Filtrer

Sprogskole i Tyskland

Er tysk grammatik kompliceret og svært? Frygt ikke. Når du tager med os på sprogskole i Tyskland, bliver du god til tysk på rekordtid! Vores erfarne lærere hjælper dig til at tale et ubesværet tysk. Når du tager på sprogskole i Tyskland, lærer du tysk på en ny og naturlig måde.

Find et program der passer til din alder

Sprogskole i Tyskland

Sprogskole i Tyskland er den bedste måde at lære tysk på. Indenfor skolens trygge rammer vil vores erfarne undervisere hjælpe dig med at forstå det tyske sprogs finurligheder og give dig masser af taletid ved hjælp af interaktive aktiviteter. Snart vil du være klar til at begå dig bekvemt udenfor skolen og afprøve dine nyvundne evner i den virkelige verden. Når du tager på sprogskole i Tyskland lærer du hele tiden. Derfor oplever du store fremskridt og får lyst til mere.

Hvor store fremskridt?

Hvor store fremskridt du gør under et ophold på vores sprogskole i Tyskland afhænger af flere forskellige faktorer. Først er der opholdets varighed. Vi tilbyder både kortere og længere kurser, og du vil naturligvis gøre større fremskridt på to måneder end på to uger. Derefter afhænger det af, hvor intensivt et forløb du vælger. Jo flere undervisningstimer, jo mere lærer du. På den anden side er det vigtigt, at du finder den rette balance, så du har tid til at afprøve dine nye sprogfærdigheder udenfor klasseværelset. Sidst men ikke mindst afhænger dine fremskridt naturligvis af, hvor motiveret du er. På vores sprogskole i Tyskland sørger vi for de perfekte rammer for sproglige fremskridt, men hvor store dine skridt bliver, er op til dig.