Vores programmer
Filtrer

Sprogskole i Nice

Hvis du leder efter en moderne og venlig sprogskole i Nice kun få minutter fra stranden, har du hermed fundet det rette sted. Vores sprogskole i Nice har alt det du behøver for at lære perfekt fransk - erfarne undervisere, små klasser, individuel opmærksomhed og meget mere.

Find et program der passer til din alder

Sprogskole i Nice

Vores sprogskole i Nice ligger lige midt i byen. Her kan du nyde det milde klima året rundt fra sprogskolens terasser eller slappe af i den hyggelige opholdsstue mellem timerne. Når dagens undervisningen er forbi, er du kun ganske få skridt fra stranden. Her kan du tale med dine venner og de lokale, mens du dypper tæerne i Middelhavet og skuer ud mod de hvide sejl på det blå vand. Det er svært at tro, livet kan være så godt, når man studerer seriøst ved en velanset sprogskole i Nice. Men den er god nok. Der er en smule eventyr over Nice.

Rig på kultur

Tager du på sprogskole i Nice vil du hurtigt opleve, at det ikke kun er strandene, der er i absolut top. Nice er også hjemby for et anerkendt operahus samt en charmerende gammmel bydel med smukke torve og majestætisk, italiensk-inspireret arkitektur. Og så er der Promenade des Anglais med luksus hotellerne og udsigten over vandet. Og det berømte karnival, der har fundet sted hvert år siden middelalderen og i dag tiltrækker folk fra hele verden. Et ophold på vores sprogskole i Nice byder på meget mere end franskundervisning – og vi skal nok sørge for, at du får tid til at få det hele med.