Find dit kursus
filter

Engelsk sprogskole i Santa Barbara

At gå på sprogskole i Santa Barbara, er en sjov måde at kombinere en afslappet ferie med engelskstudier. Med nye venner fra hele verden, vil du nyde at øve engelsk på Santa Barbaras strande og udforske denne lille by i Californien, berømt for sit milde vejr og for solskin året rundt.
Relevant(e) programmer

Sprogskole i Santa Barbara

Styrk dine sprogevner og oplev Californiens bedste sider, ved at studere på en sprogskole i Santa Barbara. Du vil være i små klasser, hvor du ikke bliver tabt i mængden. Din undervisers opmærksomhed vil hjælpe dig med at få selvtillid og forbedre dine taleevner. Programmerne på vores sprogskole i Santa Barbara inkluderer fester, sportsbegivenheder og udflugter. Se Californiens prægtige landskaber og udforsk dets berømte byer. I din fritid kan du slappe af på Santa Barbaras smukke strande, eller høre live-musik i byens udendørs amphi-teater. Ingen vil bebrejde dig hvis du vil blive så længe som muligt, på sprogskole i Santa Barbara.

Et ideelt studenterliv

Sprogskole i Santa Barbara er et fantastisk sted for studerende. Takket være det lokale universitet, er antallet af studerende i byen usædvanligt højt. Når du går på sprogskole i Santa Barbara, vil du være en del af et fællesskab med fester og mødesteder. Byen ligger mellem billedskønne strande og Santa Ynez bjergene. Dette betyder, at du kan gå på bjergvandring og ta' til stranden på samme dag. Du kan også se og smage områdets stærke mexicanske indflydelse, i arkitekturen og i maden. Når solen går ned, så ta' til State Street for at møde de amerikanske og udenlandske studerende. Det ideelle studieliv venter, på sprogskole i Santa Barbara.