Find dit kursus
filter

Engelsk sprogskole i Cape Town

Kom og vær vidne til Afrikas storslåethed, mens du studerer på en sprogskole i Cape Town. Vores små klasser og fokus på kommunikation, sikrer at du maksimerer dit læringspotentiale. Når du vælger at tilmelde dig en sprogskole i Cape Town, kommer du til ét af Jordens smukkeste steder og vender hjem med minder for livet.
Relevant(e) programmer

Sprogskole i Cape Town

Uanset hvorfor du ønsker at forbedre dit engelsk, så vil det at tage på sprogskole i Cape Town være en fantastisk mulighed for at gøre det, mens du tilbringer tid et fantastisk sted. Der er masser af kurser til rådighed, som passer til alle slags studerende, uanset om du bare kommer i et par uger, eller et helt år. Når du beslutter at studere på vores sprogskole i Cape Town, kan du være sikker på at dine sprogfærdigheder forbedres, hvilket giver dig den nødvendige selvtillid til at avancere med planerne i dit liv og opnå dine mål. Meld dig til ét af vores fleksible kurser, som kan tilpasses personligt, i dag og oplev Cape Town som studerende.

Indkvartering i Cape Town

Det er en stor beslutning at studere i udlandet, men vi vil være med dig hvert skridt på vejen, og hjælpe dig med at træffe dine valg omkring hvordan dit kursus designes og hvordan du bruger din tid på vores sprogskole i Cape Town. Èt af de valg du skal træffe, er om hvordan du ønsker at bo. Hvis du gerne vil lære sydafrikanere at kende, og øve en autentisk accent, så kan du vælge vores mulighed for et værtsfamilie-ophold, hvor du vil leve sammen med en værtsfamilie i deres hjem. Du vil være sammen med dem til måltider, og opleve hvordan det rigtige liv i Cape Town leves. Alternativt, kan du bo i en studenterbolig, kun minutter fra din sprogskole i Cape Town. At bo sammen med andre studerende, er en fantastisk måde at få venner fra hele verden!