Vores programmer
Filtrer

Sprogrejser til Kina

Tag på en af vores mange sprogrejser til Kina og kom hjem med nye sprogfærdigheder. Alle sprogrejser til Kina er unikke. Vores programmer passer til dine mål, i alt fra et to ugers kursus hvor du udforsker Shanghai til ni måneder i Beijing i professionel praktik. Uanset hvilken en af vores sprogrejser til Kina du vælger, vil vi være med dig hele vejen.

Find et program der passer til din alder

Sprogrejser til Kina

Sprogrejser til Kina er lige den rette indgangsvinkel for studerende, som ønsker at finde ud af hvad alt det postyr drejer sig om. Kina er konstant i nyhederne. Du kan kun virkelig forstå dette land, hvis du tilbringer tid der og mestrer sproget. Sprogrejser til Kina giver dig præcist det. Vi tilbyder både korte og lange programmer i Shanghai og Beijing. Nogle kurser kan kombineres med praktikophold eller internationale certficeringer af dit niveau i kinesisk. Uanset hvilken af vores sprogrejser til Kina du vælger, kan du være sikker på at du er i gode hænder. Vi har årevis af erfaring i at undervise i sprog i Kina.

Besøg Kina på en sikker måde

Kina er sådan et stort og kompliceret land, så det kan virke skræmmende i begyndelsen. Sprogrejser til Kina er en sikker måde til at få en fornemmelse af landet. Når du planlægger sprogrejser til Kina sammen med os, vil vi forklare alt omkring dit visa, indkvarterings-muligheder, og kurser. Du kan stille så mange spørgsmål, som du har lyst til: vi har alle detaljerne. Når du er i Kina, vil vores skole-stab sikre at du falder til og hjælpe dig med administration. Vi planlægger aktiviteter, hvor vi besøger vigtige landmærker og andre regioner i Kina. Og når du føler dig tryg ved det, vil du ha' masser af fritid til at opleve på egen hånd. Sprogrejser til Kina vil lade dig opleve Kina uden risiko.

Browse for mest populære destinationer