Vores programmer
Filtrer

Sprogrejser til Australien

En sprogrejse til Australien er et uglemmeligt eventyr. Australien har ekstremerne i alt fra solrige strande til øde ørkenlandskaber. Uanset hvilken sprogrejse til Australien du vælger, så kan du være sikker på, at vi giver dig det højeste niveau af professionalisme og oplevelser.

Find et program der passer til din alder

Sprogrejse til Australien

Når du lærer engelsk på en sprogrejse til Australien, vælger du at forbedre dine studier eller karriere, mens du udvider dine kulturelle horisonter. Du kan nyde landskabet med kænguruer og koalaer, snorkle i the Great Barrier Reef, eller ta' til en open-air koncert i én af Australiens storby-musikfestivaler. Sammen med din engelskundervisning vil du åbne dig for en kultur, som er solidt rodfæstet i Australiens berømte varme velkomst. Du kan adoptere de australske vaner du har lyst til, lære nogle af de lokale udtryk, og prøve alle mulige slags populær mad. En sprogrejse til Australien er virkelig en oplevelse, som vil åbne dit sind.

Hvor skal du studere?

På din sprogrejse til Australien, kan du vælge imellem at studere på flere forskellige skoler, afhængig af din alder og det program du ønsker at følge. Brisbane er berømt for sine utrolige strande, så hvis du gerne vil nyde solen og havet mens du studerer, er Brisbane et stærkt valg. Sydney er Australiens største by, og har en overflod af alt fra kunst til shopping, perfekt til den studerende som er mere bymenneske. Uanset valg af by for din sprogrejse til Australien, kan du regne med professionalisme og seriøs engelskundervisning. Du får en fyldt tidsplan med udflugter og aktiviteter, og masser af interessante klassekammerater fra hele verden.