Vores programmer
Filtrer

Sprogkursus i Frankrig

For mange mennesker er et sprogkursus i Frankrig en drøm der går i opfyldelse. Frankrig er et af de mest besøgte lande i verden. Udforsk den franske kultur og livsstil ved at tilmelde dig et sprogkursus i Frankrig. Du vil naturligvis blive bedre til at snakke fransk men også blive en verdensborger med et strejf af "Je ne sais qoui" omkring dig.

Find et program der passer til din alder

Sprogkursus i Frankrig

Den bedste måde at lære fransk på er ved at besøge landet og lære folkefærdet at kende. Vores sprogkursus i Frankrig giver dig en mulighed for netop dette. Frankrig er en af de mest populære turistdestinationer i verden, fordi der er så meget at se og lave. Men der er mere at opleve i Frankrig end hvad turister ser. Vores sprogkursus i Frankrig viser dig, hvad Frankrig virkelig er. Der er ingen bedre måde at forstå fransk mentalitet og øve sproget end ved at være en del af byens hektiske hverdag. At kunne sproget lukker op for så mange muligheder i fremtiden.

Lysende øjeblikke

Der er ikke noget bedre end når du indser, at du lytter til to mennesker tale fransk, og du forstår hvert et ord. Eller når du hører nogle lave en smart bemærkning eller joke i subwayen. Det tager tid, men med vores sprogkursus i Frankrig skal du nok nå dertil. Vi fokuserer på kommunikation, hvilket betyder du vil lære at forstå og tale fransk i alle hverdagssituationer. Der findes ingen gamle tekstbøger og irrelevante dialoger hos os. Når man tager på vores sprogkursus i Frankrig ved vi, at du ønsker virkelig gode franske sprogevner, og vi sørger for, at du får dem!