Vores programmer
Filtrer

Sprogkursus på engelsk

Der findes almindelige engelsk kurser, og så er der et fantastisk engelsk sprogkursus, hvor undervisningen fordyber sig i sproget og spiller sammen med dine interesser. Hvor meget tid har du spildt på at deltage i et engelsk sprogkursus, der ikke hjælper? Hos EF finder du helt sikkert det rette kursus for dig. Vi har alt korte ophold med fokus på sprogfordybelse og oplevelser, til længere akademiske kurser og undervisning til folk som gerne vil lære Business Engelsk.

Studer engelsk på et kursus med os og vi vil hjælpe dig med at opnå sproglig selvtillid på engelsk med vores intensive fokus på kommunikationen, den nyeste teknologi og på at have yderst erfarne undervisere. Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig til at nå dit fulde potentiale.

Find et program der passer til din alder

Find det rette engelsk kursus for dig

Et engelsk sprogkursus er en perfekt måde at komme frem i verden, og hvis du samtidig vælger at tage dit kursus i udlandet, tillader det dig samtidigt at opleve forskellige internationale kulturer, mens du forfiner dine engelske sprogfærdigheder.

Lad EF hjælpe dig med at åbne op for en verden af muligheder og oplevelser: Har du altid drømt om at bevæge dig rundt i New Yorks gader? Eller snorkle ved Great Barrier Reef i Australien? Hvad med at se løver i Afrika?
Vi har også engelskkurser i england, for dig der altid har drømt om at mestre den britiske accent.
På et engelsk kursus i udlandet får du alle disse muligheder plus nye internationale venner fra hele verden. Du vælger selv, hvor intensiv din engelsk undervisning skal være, med et engelsk kursus som er tilpasset dig.
Vi har alt fra engelsk sprogkurser til Nybegyndere, der ønsker at lære engelsk fra bunden, til engelskkurser for Øvet og Professionelle, som gerne vil have deres engelske op på Ekspert niveau.
Vi har endda også et engelsk sprogkursus du kan følge online hjemme, hvis din tidsplan ikke tillader dig at rejse til udlandet. 
Studer engelsk med EF og se hvordan vi gør det nemt at lære sproget gennem vores innovative engelsk kurser - det svære er, at beslutte hvor du vil ha' dit livs eventyr. Vores engelsk sprogkursus vil helt sikkert være en oplevelse, du aldrig vil glemme!

Hvad får du ud af et engelsk sprogkursus i udlandet

Det er ingen hemmelighed at det at tale engelsk, er en vigtig del af at deltage i international forretning, politik og kultur. Vores engelsk sprogkursus lærer dig ikke bare de nødvendige sprogfærdigheder for at kommunikere som en indfødt engelsktalende, du vil også lære at begå dig, så du med succes kan interagere med udenlandske kunder og partnere. På et engelsk kursus hos EF, har du muligheden for at tage engelsk sprogkurser i lande over hele verden, lige meget om du leder efter varme destinationer som Australien, Malta eller Sydafrika eller drømmer om at studere engelsk i USA
Den helt store fordel ved at tage et engelskkursus i udlandet er dog klart de venner og oplevelser du får på rejsen. Når du vælger at lære sproget der hvor det snakkes lokalt, for du nemlig en unik mulighed for at fordybe dig sproget på en måde som du aldrig vil kunne derhjemme. Da du kommer til at leve med engelsk som en del af din hverdag, bliver din forståelse klarer og du fanger langt hurtigere sprogbrugen og får endda en bedre accent og udtale på sigt. 
Vores engelsk kurser hjælper dig i gang, så du kan opnå dit fulde potentiale, uanset hvor i verden du vil studere.
Tiden er altid den rette for at investere i din fremtid, og du kan gøre det i dag ved at melde dit til et engelsk kursus med EF.

Start allerede nu, og lær engelsk hurtigt med disse 10 tips i vores EF Blog.