Vores programmer
Filtrer

Sprogkursus på engelsk

Der findes almindelige engelsk kurser, og så er der et fantastisk engelsk sprogkursus, hvor undervisningen fordyber sig i sproget og spiller sammen med dine interesser. Hvor meget tid har du spildt på at deltage i et engelsk sprogkursus, der ikke hjælper? Lær engelsk på et kursus hos EF og tag sproget til et nyt niveau.

Studer engelsk på et kursus med os og vi vil hjælpe dig med at opnå sproglig selvtillid på engelsk ved at fokusere intensivt på kommunikation, den nyeste teknologi og på at have yderst erfarne undervisere.

Find et program der passer til din alder

Engelsk sprogkursus

Har du altid drømt om at bevæge dig rundt i New Yorks gader? Eller snorkle ved Great Barrier Reef i Australien? Hvad med at se løver i Afrika? Vores rejsemål for et EF engelsk sprogkursus, tillader dig at opleve forskellige internationale kulturer, mens du forfiner dine engelske sprogfærdigheder. På et engelsk kursus vil du udover det også få internationale venner fra hele verden. Du vælger selv, hvor intensiv din engelsk undervisning skal være, med et engelsk kursus som er tilpasset dig. Studer engelsk med EF og se hvordan vi gør det nemt at lære sproget gennem vores innovative engelsk kurser - det svære er, at beslutte hvor du vil ha' dit livs eventyr. Vores engelsk sprogkursus vil helt sikkert være en oplevelse, du aldrig vil glemme!

International succes

Det er ingen hemmelighed at det at tale engelsk, er en vigtig del af at deltage i international forretning, politik og kultur. Vores engelsk sprogkursus lærer dig ikke bare de nødvendige sprogfærdigheder for at kommunikere som en indfødt engelsktalende, de lærer dig også om skik og brug, så du med succes kan interagere med udenlandske kunder og partnere. Studer engelsk med EF og få muligheden for at tage et engelsk sprogkursus i lande over hele verden, fra USA til Australien, Malta til Sydafrika. Vi har også et engelsk sprogkursus du kan følge derhjemme, hvis din tidsplan ikke tillader dig at rejse til udlandet. Tiden er altid den rette for at investere i din fremtid, og du kan gøre det i dag ved at melde dit til et engelsk kursus med EF.