Vores programmer
Filtrer

Sprogkursus i Vancouver

At tage et sprogkursus i Vancouver, tillader dig at forbedre dine færdigheder i engelsk i fantastiske omgivelser. Den storslåede naturlige skønhed i Vancouver, placeret mellem Coast Mountains og Stillehavet, gør det til et usædvanligt smukt sted for et kursus i engelsk.

Find et program der passer til din alder

Sprogkursus i Vancouver

Canadierne er kendt som et venligt folk, der hellere end gerne tager en snak med gæster fra udlandet. Derfor er Canada et oplagt sted at lære engelsk. Der er konstant mulighed for at øve sig. Og det er ikke mindst sandt, hvis du tager et sprogkursus i Vancouver - Canadas tættest befolkede by. Her kan du ikke undgå at møde de lokale. Byen er også centrum for den højteknologiske industri. Her finder du virksomheder, der arbejder indenfor informationsteknologi, computerprogrammer, videospil og sociale medier. Så der er rig mulighed for at finde inspiration til en fremtidig karriere. Og når du er klar til sjov, kan du tilmelde dig en af de mange aktiviteter vores personale arrangerer. De har altid gang i et eller andet. Tag et sprogkursus i Vancouver, hvor du snakker engelsk dagen lang og har det sjovt samtidig.

For folk med hang til natur

Er du vild med naturen og livet udendørs? Så er et sprogkursus i Vancouver det rette valg. Klimaet er mildt året rundt og byen ligger tæt ved både vandet og bjergene. Du kan opholde dig udenfor hele året rundt. Der er adskillige skiområder indenfor en halv times kørsel fra byen og du kan white river rafte på tre forskellige floder i nærheden af Vancouver. Kan du lide at vandre i bjerge, byder Grouse Mountain og Baden-Powel Trail begge på gode forhold og spetakulære udsigter. Et sprogkursus i Vancouver er en mulighed for at lære engelsk, mens du oplever Canadas storslåede natur.