Vores programmer
Filtrer

Sabbatår i New York

Tilbring et sabbatår i New York og prøv livet af som en rigtig New Yorker. Med et helt sabbatår i New York får du rig mulighed for og tid til at møde nye venner, lære de berømte steder i byen at kende samt blive rigtig tryg ved at tale engelsk. Du vil komme hjem fra New York med et flydende engelsk og fantastiske minder fra et år i denne utrolige by.

Find et program der passer til din alder

Sabbatår i New York

Når du tilbringer et sabbatår i New York med at studere engelsk, vil du få øjnene åbnet for en del af den amerikanske kultur, som du simpelthen ikke finder andre steder. Den svimlende mangfoldighed i denne enorme by betyder at uanset din alder, nationalitet og dine aktuelle sprogfærdigheder, vil du passe perfekt ind. Studér et helt sabbatår i New York og ikke kun vil dit engelsk blive forvandlet mens du vænner dig til at tale sproget som en del af din dagligdag, men også som menneske vil du udvikle dig på måder du aldrig havde forestillet dig. At leve og studere i udlandet er en kæmpe bedrift, og et sabbatår i New York vil hjælpe dig igang med en fantastisk fremtid, hvor du taler engelsk flydende.

Dit år, din uddannelse, dit valg

Uanset dine fremtidsplaner, vil det være et fantastisk udgangspunkt at tilbringe et sabbatår i New York, hvor du lærer engelsk. Vælg mellem high school programmer, studenterudveksling, universitets-forberedende kurser, profesionelle kvalifikationer og mange flere. I løbet af dit sabbatår i New York, kan du forvente at bringe dit engelsk til et højt niveau, også selv om du er nybegynder til at starte med. Uanset dine akademiske og personlige mål, kan du skræddersy dit sabbatår i New York så det passer med de mål du sætter for dig selv, uanset om det er at bestå eksamener, komme på universitetet, finde et arbejde, eller simpelthen at opnå selvtillid i at tale engelsk.