Vores programmer
Filtrer

Sabbatår i USA

Hvis du virkelig ønsker at forstå den amerikanske kultur, er den bedste måde at tilbringe et sabbatår i USA. Hvad enten du ønsker at rejse ud og afslutte en del af din uddannelse i USA, eller du tænker fremadrettet mod et fremtidigt arbejde og ved, hvor godt et sabbatår i USA vil se ud på dit CV, så har vi det rette program til dig.

Find et program der passer til din alder

Sabbatår i USA

Dine engelskfærdigheder vil forvandles, når du tager et sabbatår i USA. Hvis du planlægger at forbedre dine evner i engelsk på et langvarigt studieprogram, vil en rejse til USA i dit sabbatår være et fantastisk valg, ikke kun akademisk men også som en livserfaring. At dykke ind i amerikansk kultur vil vænne dig til en ny måde at leve på, og give dig selvtillid i at bruge dine sprogfærdigheder hele dagen, hver dag. At tilbringe et sabbatår i USA vil også gøre dig mere åbensindet, idet du vil se mange forskellige måder at leve på og opleve mange forskellige værdier. Vi kan tilbyde dig længere, målrettet studieforløb, men vi har også kortere rejser til USA som du kan tage under dit sabbatår, eller benyt muligheden for at arbejde i USA som Au Pair. Uanset hvilke planer du har for livet, vil det at leve et år i USA være en værdifuld livserfaring, som du vil huske længe efter at du vender hjem.

Arbejde på at tale flydende

Hvis du tilbringer et sabbatår i USA, vil du sigte efter at være dygtig til engelsk når du forlader landet. Et år er lang tid, og selv hvis du er fuldstændig nybegynder ved starten af kurset, er det muligt gennem hårdt arbejde og engagement at blive selvsikker i at tale engelsk i løbet af et år. For at kunne kalde dig selv flydende i engelsk, må du kunne læse, skrive, og tale med selvtillid under mange forskellige omstændigheder. Selvfølgelig vil en stor del af dine fremskridt være op til dig som person, den indsats du lægger i det, kombineret med dine naturlige evner, men et sabbatår i USA vil tilbyde dig alt hvad du har brug for til at arbejde på at tale flydende engelsk, sammen med en vital hjælp og støtte fra erfarne undervisere.