Vores programmer
Filtrer

Sabbatår i Canada

Brug dit sabbatår i Canada og vend hjem med et flydende engelsk. Et sabbatår i Canada indeholder daglig engelskundervisning med rig mulighed for at skræddersy dit kursus efter dine personlige mål. Ved at tage dit sabbatår i Canada vil du være forberedt til at studere på et canadisk universitet, tage et job i Canada eller et hvilket som helst job på engelsk.

Find et program der passer til din alder

Sabbatår i Canada

At tilbringe et sabbatår i Canada for at lære engelsk, vil forberede dig på at begynde et liv i et engelsktalende land, eller vende hjem og arbejde med engelsk. Ved at bruge et sabbatår i Canada, vil du ikke bare blive flydende i engelsk, men også lære om landets kulturelle skikke, normer og infrastruktur. Med et helt sabbatår i Canada, kan du ta' tiden til at udføre frivilligt arbejde i en canadisk virksomhed, bestå en standardiseret engelskeksamen som TOEFL eller TOEIC, eller blive involveret i et lokale sociale programmer. Vi vil hjælpe dig med at planlægge din tid, for at sikre at du får det meste ud af dit sabbatår i Canada.

Muligheder i Canada

Ved at tage et sabbatår i Canada, vil du ha' tid til at lære hvordan du får succes i Canada, ved at forstå alt hvad landet har at tilbyde sine indbyggere og gæster. Vidste du at du kan opnå stipendium til universitetet, baseret på din etniske baggrund eller karakterer i skolen? Canadiske universiteter er blandt verdens bedste og byder nye studerende med forskellige baggrunde velkommen. Har du nogensinde ønsket at starte dit eget firma? Canada giver støtte for at opmuntre små virksomheder til at videreudvikle deres idéer. Uanset hvad dine mål og drømme er, vil du se at de er indenfor rækkevidde når du tilbringer et sabbatår i Canada.