Sprogkurser i udlandet

for studerende og voksne

EF

Australien

Meld dig til EF’s sprogskole i Australien, og oplev et land med en uendelig kystlinje, næsten perfekt vejr og en afslappet stemning.

Gå på sprogskole i Australien, og lev livet Down Under. Dette store land med omkring 20 millioner indbyggere er berømt for sine landskaber og sit dyreliv, som ikke findes andre steder i verden. Strandene strækker sig kilometerlangt, forrevne bjerge og frodige regnskove ligger lige ud til kysten, og det indre af landet er fyldt med en safrangul ørken. Og spredt i alt dette er der utallige koalabjørne og kænguruer. EF’s sprogskole i Australien afholdes i det historiske Sydney, det solrige Brisbane og det kulturrige Melbourne. Hop i vandet omkring Great Barrier Reef, og opdag en verden af farver og liv på havets bund. Lær noget om fascinerende gamle traditioner med en tur på Uluru, også kendt som Ayers Rock, den røde klippeformation langt ude i the Outback, som er hellig for aboriginerne.

Gå på shopping i Melbournes St. Kilda-kvarter, se bådene komme ind i havnen fra trappen ved operahuset i Sydney, eller driv dagen væk på Brisbanes bystrand.

Læs mere Minimér
Få et GRATIS pristilbud

Bestil en gratis brochure

Få dit gratis pristilbud